Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Klavierkoncerts" by Jana Veinberga # Book PDF Kindle ePub Free

Klavierkoncerts

šŸ“˜ Read Now     šŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Klavierkoncerts
  • Author : Jana Veinberga
  • Release Date : January 17, 2017
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 651 KB

Description

Marianna, slavenā pianista Valda Steinera meita, nespēj samierināties ar tēva pēkŔņo, traÄ£isko nāvi. Nikolajs Pjatkovskis, žurnālists un mÅ«zikas kritiÄ·is, ir nolēmis uzrakstÄ«t grāmatu par Å”o odiozo personÄ«bu, un viņu vada ne tikai godkārÄ«gi motÄ«vi. Abu negaidÄ«tā satikÅ”anās Mariannai liek pret savu gribu atbalstÄ«t Pjatkovska ambÄ«cijas. Jau pirmajā improvizētajā intervijā ar tēva pēdējo minÅ«Å”u aculiecinieci viņi uzzina pārsteidzoÅ”as detaļas par to, kāds Ä«stenÄ«bā varēja bÅ«t mÅ«ziÄ·a nāves iemesls. Å Ä« atklāsme bÅ«tiski maina ieceres ievirzi, un Marianna nevilÅ”us kļūst par enerÄ£iskā un simpātiskā vÄ«rieÅ”a sabiedroto. Arvien vairāk nostiprinās pārliecÄ«ba, ka Steinera biogrāfijas izpēte pārvērtÄ«sies par slepkavÄ«bas izmeklÄ“Å”anu.

Romāns, aizraujoÅ”i vērpjot un risinot detektÄ«vintrigu, vienlaikus psiholoÄ£iski dziļi atklāj, cik bÅ«tiski dzÄ«vi var ietekmēt tie pagātnes notikumi, pār kuriem cilvēkam kādreiz nav bijis varas. Tāpēc ir jāpieņem izaicinājums – noskaidrot patiesÄ«bu, lai pēc tam varētu dzÄ«vot tālāk.

“Ikdienā jau vairākus gadus palÄ«dzu sadarboties cilvēkiem un organizācijām, lai uzlabotu izglÄ«tÄ«bas kvalitāti. Tas ir dinamisks un daudzkrāsains darbs, kurÅ” nekad neapsÄ«kst. Tomēr bÅ«tiska manas sirds daļa vienmēr piederēs rakstniecÄ«bai. Mana grāmata lasÄ«tāja rokās pieŔķir dzÄ«vei to dimensiju, par kuru saka: ES ESMU.”

Jana Veinberga


Free PDF Books "Klavierkoncerts" Online ePub Kindle